Jobba hos oss

För oss på Kils Automatsvarvning är personalen vår absolut viktigaste resurs. Kompetensen och engagemanget från våra medarbetare är vägen till framgång och det som i vår värld skiljer ett bra företag från ett sämre. För att möta nuvarande och kommande rekryteringsbehov är vi därför ständigt öppna för kontakter med kunniga yrkesmän/kvinnor med relevant bakgrund som har en nyfikenhet på nya utmaningar. Välkommen med din ansökan eller intresseanmälan.

Arbetsglädje är enda vägen

Trots stark tillväxt har vi på Kils Automatsvarning varit noga med att bevara vår småföretagsatmosfär. Arbetsmiljön och ”lagandan” är viktig för att du som anställd ska tycka om att gå till jobbet. Vi värnar om personalen både i och utanför arbetet och gör allt vi kan för att skapa en hjärtlig och familjär stämning.

Delaktighet och utveckling

Frihet under ansvar är en viktig princip liksom förmågan och modet till egna initiativ. I ett öppet arbetsklimat med högt i tak ges du som medarbetare alltid möjligheter att framföra önskemål som påverkar den egna arbetssituationen.

Viktigt är även den personliga utvecklingen och varje medarbetare erbjuds kontinuerligt möjligheter till vidareutbildning.

Hälsa och säkerhet

Säkerheten är en given huvudfråga. Att ingen kommer till skada i sitt arbete är ett självklart mål och vi strävar alltid efter att du som medarbetare ska känna dig trygg på sin arbetsplats. 

Säker arbetsmiljö når vi genom att bygga bort riskmomenten i vardagen men också genom att konsekvent använda nödvändig skyddsutrustning.

 

Schyssta arbetsvillkor

Genom att investera i våra medarbetare säkerställer vi att vår verksamhet är hållbar inte bara på kort sikt utan även i ett längre perspektiv. Vår personalomsättning är låg vilket vi ser som ett tecken på att våra medarbetare trivs.

Du är välkommen när som helst att skicka din intresseanmälan till andreas.lundberg@abka.se.